lokakuu 18, 2016

QTime mukana I Love Me -messuilla

QTime – laatuaikaa, joka pitää sisällään rentoutumista ja hemmottelua, on meidän juttu! Siksi välitämme tätä ihanuutta myös I Love Me -messuilla 21.-23.10. messukeskuksessa. Tuleva viikonloppu on teeman mukaisesti meitä kaikkia nautiskelijoita varten, viikonloppu juuri minulle.

QTime-tiimi tekee messupisteellämme pikakampauksia, jotka toimivat hyvin perjantai- ja lauantai-illan menoissa. Joulua ajatellen voit samalla ostaa lahjakortteja alehinnoin. Hiustuotteiden messutarjouksetkin kannattaa hyödyntää. Tuotevalinnoissa voit kääntyä myös Finonen kampaamotukkulaisten puoleen. He tulevat esittelemään messuilla myös aivan uuden tavan värjätä hiuksia.

Messujen ajan voit aina kysyä ammattilaisiltamme mistä tahansa tukkahaasteesta tai vaikka pyytää vinkkejä uudesta hiusmallista. Mitä vain mieleesi tulee, autamme mielellämme.

Jos satut sopivasti olemaan jo kauneusalan ammattilainen tai tunnet kaverin, joka on samalla alalla ja etsii töitä, voit ohjautua tai ohjata hänet rekrypisteellemme. Etsimme nimittäin jatkuvasti uusia unelmien toteuttajia – Qtime-tiimiläisiä ja myös vuokralaisia.

Nähdään messupisteellä!

Vinkki: messupisteellämme pääset osallistumaan kilpailuun, jonka palkinto on nimenomaan päätäsi huimaava. Voit nimittäin voittaa kokonaisen vuoden kampaamokäynnit!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.