lokakuu 16, 2016

Tervetuloa Kira ja Niki

Olemme saaneet QTime-tiimiimme lisää ihastuttavia ja ihailtavia persoonia. Uusimmat tulokkaat Kira ja Niki työskentelevät meillä Trainee Hair Designer -titteleillä parturi-kampaajan opintojensa ohessa. He leikkaavat ja värjäävät hiuksia ohjatusti. 

Tulevia uraohjuksia yhdistää monet asiat kuten haave parturi-kampaajan työstä. Kiralle se on ollut tavoite jo lapsuudesta. Niki taas löysi intohimon alaan opiskeltuaan ja myös työskenneltyään ensin monen alan ammattilaiseksi.

Uusina työkavereina Kira ja Niki ovat hauskoja ja innostavia. Sinua he ilahduttavat tarkkuudella ja täsmällisyydellä.

Rohkeus ja motivaatio kehittyä huippuosaajiksi vievät molemmat pitkälle.

Trainee Hair Designer -hiustenleikkuut alkaen 32 € ja värikäsittelyt alkaen 75 €. Tarkemmat hinnat löydät täältä.

Varaa aikasi pikimmiten!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.