toukokuu 31, 2015

Onnea me!

Päivälleen kolme vuotta sitten, tämä oli meille vain unelma. Halusimme perustaa 100% Sassoon-filosofiaa toteuttavan parturi-kampaamon, jossa tehdään täydellisiä hiuksia. Nyt olemme eläneet tätä unelmaa kolme vuotta yhdessä aiakkaidemme kanssa. Kiitos teille rakkaat asiakkaat, jotka olette mahdollistaneet tämän unelman. Olemme tehneet tämän yhdessä. Kiitos!

Hemmottelemme teitä koko kuukauden ilmaisilla tehohoidoilla ja tarjoamme pientä purtavaa.  Arvomme myös yhteensä neljä kappaletta hemmottelu paketteja arvo 350€/kappale. Osallistua voit  facebook-sivuillamme  sekä liikkeessämme.

Kunnioittaen Qtime 🙂

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.