huhtikuu 24, 2015

Esittelyssä hiusalan tuleva ammattilainen Jola!

Jola palvelee asiakkaita iloisella ja innokkaalla asenteella, hänen intohimonsa on hiukset. Jola kouluttautuu tiimimme avulla Sassoon-kampaajaksi. Asenteellaan ja palavalla halulla oppia, hän on loistava lisäys tiimiimme. Parturi-kampaajina,  alan kouluttajina, sekä opettajina työskennellyt tiimimme pääsee nyt jakamaan vusien tuomaa kokemustaan.  Jola työskentelee oppisopimuksella liikkeessämme ja työskentelee aina ammattilaisen ohjeistuksella. Varaa rohkeasti aikaa http://www.qtime.fi/fi/varaa-aika ja tule edullisin hinnoin väri+leikkaus pakettiin tai pelkkään leikkaukseen!

Alk. 79€ väri & leikkaus

Sisältää yksilöllisesti sinulle räätälöidyn väri- ja leikkaus kokonaisuuden.

Alk. 25€ Hiustenleikkaus

Sisältää Sassoon-leikkauksen, pesun ja muotoonkuivauksen. Sinun toiveesi, kallon muotosi ja luuston rakenteesi huomioiden.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.