huhtikuu 20, 2015

Oletko jo kuullut Olaplexistä?

Koko hius alan mullistanut keksintö Olaplex käsittely, pitää hiuksesi loisto kunnossa värikäsittelyn / vaalennuksen jäljiltä!  Sen voi sekoittaa minkä tahansa väri / vaalennus aineen sekaan tai tehdä erillisenä hoitokäsittelynä. Jos sinulla on ongelmana helposti katkeilevat, hauraat hiukset tai haaveilet radikaalista väri muutoksesta vaaleampaan suuntaan suosttelen tutustumaan!

MIKÄ ON OLAPL​EX?

Olaplex on väri, va​alennus tai rakennuskäsittelyjen yhteydessä käytettävä innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – voit vaalennuttaa hiuksesi meillä entistä vaaleammaksi tai värjäyttää ne entistä dramaattisemmin.

MITEN SE ​TOIM​II?

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplexin täysin uusi, mullistava ainesosa ehkäisee hapetteen rikkisiltoja katkovaa vaikutusta työntämällä hapen pois rikkisiltojen välistä, antaen rikkisiltojen kiinnittyä luonnollisella tavalla. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

SOPIVUUS ERILAISIIN HIUSLAATUIHIN

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiuksesi hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. samoin Olaplex toimii loistavasti voimakkaasti käsitellyissä tai käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexiä voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanentti tuotteiden kanssa.

Olaplex tekee värjäystuloksista entistä upeampia. Olaplex on uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksistasi joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

UUSI INNOVAATIO HIUSTESI HYVÄKSI LÖYTYY NYT PALVELUVALIKOIMASTAMME!

SOITA JA KYSY LISÄÄ!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.