joulukuu 16, 2013

Tahdotko selkeästi paksumman näköiset hiukset?

Nyt Nioxinin tuote valikoimaan on tullut uusi tuote nimeltä DIABOOST! Jos omistat hennot hiukset ja kaipaat kestävää volyymia hiuksiisi ilman muotoilutuotteilla tukittua fiilistä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Diaboost hoitoa.  Tämä geelimäinen tuote saa hiukset todella tuntumaan ja näyttämään paksummilta, jättäen ne luonnollisen liikkuviksi. Vaikutus ei ole pysyvää, vaan säilyy hiuksissa niin pitkään kun tuotetta on hiuksissa.

Diaboost:

-Paksuntaa jokaisen yksittäisen hiuksen läpimittaa välittömästi. 

-Tunkeutuu hiuksiin ja tekee niistä tuuheat ja helposti käsiteltävät.

-Tekee olemassa olevista hiuksista paksummat tyvestä lähtien.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.