syyskuu 05, 2013

Paksummat hiukset tuotteiden avulla!

Haluaisitko sinä hiuksistasi paksumman, täyteläisemmän ja tuuheamman näköiset? Nyt se on mahdollista!
Meille rantautui Yhdysvalloista huippu tuotesarja NIOXIN, joka auttaa oikeasti hiusten ohenemiseen. Ainutlaatuinen ihonhoitoon perustuva lähestymistapa aikaansaa sekä välittömiä että pitkäkestoisia tuloksia. Nioxinia on erittäin helppo käyttää kotona, aloituspaketissa saat kaiken tarpeellisen; shampoo, hoito sekä jätettävä.
Nioxiniin jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin! Tätä voi lämpimästi suositella kokeilemaan, johtui hiustesi ohentuminen mistä tahansa 🙂

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.