elokuu 18, 2013

Selvitä sinua parhaiten pukevat värit!

Tiedätkö mitkä ovat sinun ihonsävyysi parhaiten sopivat värit?  Sanni ja Ninni tekevät nyt myös värianalyysejä likkeessämme. 

Miksi värianalyysi?

– parhaat värit juuri sinulle

– kasvoihisi sopiva hiusväri

– oikean väriset asusteet

– värien täydellinen yhteensopivuus

– oman tyylin löytäminen

– vaatekaapin sisältö toimivaksi

– säästöä hankinnoissa

 

Värianalyysi saa sinut näyttämään säteilevältä ja elinvoimaiselta!

Värianalyysin avulla saat sisäisen kauneutesi kukoistamaan ja oikeilla värisävyillä voit viestittää itsestäsi positiivisesti.

Värianalyysi antaa sinulle edullisen ”kasvojen kohotuksen”, oikeat sävyt korostavat kauniisti piirteitäsi, häivyttäen epäedukkaita.

Beauty Colors -värianalyysi sopii kaikille ja kaiken ikäisille, koska se perustuu ihon synnynnäiseen sävyyn, joka ei muutu ihon vanhenemisen yhteydessä.

Siksi Beauty Colors -värianalyysi tehdään vain kerran ja se antaa pysyvän lopputuloksen omaan värimaailmaan.Elä värikkäästi!

Analyysin hinta on 185€ ota yhteyttä : puh 0414345074

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.