huhtikuu 21, 2013

Värin vuosi!

Nyt on värin juhla vuosi, koska Wella on lanseerannut markkinoille uuden Illumina Color värisarjan, tärkein väri-innovaatio 20 vuoteen!

Ensimmäinen kuulas väri, joka on läpikuultava kaiken tyyppisessä valaistuksessa ja suojaa hiuksia patentoidun microlight-teknologian ansiosta. Peittää jopa 100% harmaista hiuksista ja antaa ennen kaikkea uskomattoman kiillon.

Perus värjäysten lisäksi Illumina Color mahdollistaa ns. kiiltokäsittelyn hiuksille, jolla luonnon väristä hiusta saadaan elävöitettyä, korostettua ja kiillotettua ilman pelkoa tulevasta värjäys kierteestä.

Illumina mahdollistaa jokaiselle räätälöidyn, oman henkilökohtaisen värjäyssuunnitelman. Kuulut sitten säännöllisesti hiustaan värjääviin, värjäys kierrettä kammoksuviin tai satunnaista freesausta kaipaaviin asiakkaisiin. Ihanat raikkaat,  luonnolliset ja kiiltävät sävyt yhdessä auringon paisteen kanssa saavat hiuksesi säkenöimään!

Tule kysymään lisää liikkeestämme. Aurinkoista kevättä 🙂

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.