huhtikuu 10, 2013

Muotia maailmalta

QTimen kampaajat kävivät taas inspiroitumassa Studiolla. Wellan Nordic team esitteli huikean kevät-kesämalliston, joka on saanut innostuksensa muodin, kulttuurin ja musiikin välisistä suhteista.

Erilaiset musiikkityylit saavat aikaan erilaisia fiiliksiä ja herättävät mielikuvia: muodot, värit ja äänet kuvastavat persoonallisuuden eri puolia.

TrendVision 2013 koostuu neljästä eri kokoelmasta, jota on ollut luomassa todella kansainvälinen ryhmä. Löytyy Japanilaisen geishan modernisoitua versiota, puuterisiin pastellisävyihin yhdistettyjä vahvoja värejä, venäläistä glamour diiva lookia, jossa on sekoitettu vaaleanpunaista kultaa, vihreää kultaa ja platinaa. Jotkut väreistä oli hieman ”haalistuneen” näköisiä. Kattavasta paketista jokainen sai poimittua omaa näkemystä miellyttävät trendit!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

Qtime Collection – ANOMALY

QTime Hair Designin 10. juhlavuoden kunniaksi loimme hiuskokoelman, joka juhlistaa joukosta erottumista ja jokaisen omaa erityisyyttä. Uppoudu kuviin, pohdi ja inspiroidu!

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.