maaliskuu 19, 2013

Uusimpia tuulia Lontoosta!

 Olimme seuraamassa Wella studiolla, kun Sassoon-tiimi Lontoosta oli esittelemässä uutta kevään ja kesän kokoelmaa. Kokoelma on nimeltään Iconic ja se ammentaa inspiraationsa funktionaalisesta eli käyttökelpoisesta estetiikasta. Steve Jobsin sanoin: ”Design ei ole pelkästän sitä, mikä näyttää tai tuntuu hyvältä, vaan sitä mikä myös toimii.” Miten hyvin tämä sopiikaan myös hiuksiin. Kokoelmassa on pyritty löytämään uudelleen joitakin ikonisia Sassoon-lookeja kuten Nancy Kwan 60-luvulta ja The Firefly sekä The Shake 70-luvulta. Hiuksissa on varsin paljon rakennetta ja muunneltavuutta.

   Vankalla käsityötaidolla toteutetut puhtaat maskuliiniset muodot tai rennommat rauhassa kasvaneen näköiset linjat, sekä näiden yhdistelmät ovat tätä päivää. Miesten hiuksissa kannatta kiinnittää huomiota viimeistelyyn. Hiuksia kannattaa rohkeasti suunnata välillä myös kasvusuuntia vastaan. 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.